Sportdieetkunde

Consultaties algemeen


Intakegesprek (1u15): €60 Ik vertrek altijd vanuit je huidige eetpatroon. Ons eerste gesprek draait dan ook rond het verzamelen van zoveel mogelijk inforatie hierrond. Dit doen we op basis van een eetdagboek, dat ik je op voorhand doorstuur. We onderzoeken je doelstellingen en verwachtingen en stellen samen een realistisch plan op om deze te bereiken. Tweede consult (45 min): €45 We bespreken een schema dat ik voor je opstelde, dat je al leidraad kan gebruiken in de weg naar je duurzame gedragsverandering. We bekijken ook hoe de eerste weken gegaan zijn; tegen welke moeilijkheden je aanliep, de uitdagingen,…. Opvolgconsultaties (30min): €30 Deze consultaties worden aangewend voor het opvolgen en bestendigen van je gedragsverandering. We bepreken volgende stappen, gebruiken de tijd om informatie uit te wisselen die jou specifiek interesseert (specifieke tussendoortjes, wat op restaurant, op vakantie, hoe meer bewegen,…)
Consultaties sportvoeding


Voeding en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Elke sport(er) verdient een persoonlijke aanpak. Wat je (sportieve) doelen ook zijn, samen gaan we op zoek naar een voedingspatroon dat past binnen jouw leven en dat je op een gezonde en duurzame manier dichterbij die doelen brengt. Intakegesprek (1u15): €60 Ons eerste gesprek draait rond het verzamelen van zoveel mogelijk informatie over je voedingspatroon, levensstijl, doelstellingen, problemen en vragen. Die informatie heb ik nodig om een voedingsplan op maat op te stellen, aangepast aan jouw sportieve plannen. Ik analyseer je lichaamssamenstelling aan de hand van huidplooimetingen. Je gaat meteen naar huis met een aantal praktische tips om direct aan de slag te gaan. Tweede consult (45 min): €45 Tijdens een tweede consultatie analyseren we samen je op maat gemaakte voedingsschema. We gaan dieper in op een aantal vragen die je hebt, bekijken wat haalbaar is en welke eventuele problemen zich kunnen stellen. Opvolgconsultaties (30min): €30 De opvolgconsultaties dienen om het op maat gemaakte voedingsplan aan te passen aan eventuele wijzigingen in je trainingsschema (komen er wedstrijden aan?,…) en om extra informatie te geven rond recepten en zaken die jou specifiek interesseren (bv. Tussendoortjes, gezonde voeding op reis, sporten in warm weer,…)
Infosessies en workshops


Deze kunnen rond verschillende thema’s gehouden worden. Contacteer me met je vraag en ik werk een vrijblijvend voorstel uit op maat.

Wenst u een afspraak te maken met onze diëtiste?

Tel: +32 477 83 20 49

Mail: larasteenwegen@kinea.be