top of page
Demonstratie

Wim Agsteribbe

gesprek2-16x9-gecomprimeerd.png
headschot1-9x9 gecomprimeerd.png

Hallo, fijn om kennis te maken ! Ik help je graag.

Ik ben 59 jaar, en in mijn lange loopbaan als manager, teamleider en ondernemer, heb ik honderden medewerkers geleid en gecoacht. Nu ben ik full-time coach en werk niet meer als manager.

Net als iedereen op onze mooie aardbol, heb ik al heel wat meegemaakt in mijn leven. Er was veel zonneschijn, maar af en toe ook donkere wolken, stress, piekeren, een ernstig gezondheidsprobleem, op mijn werk soms het gevoel dat ik helemaal alleen voor een hoge berg stond die ik moest beklimmen, soms een afgrond waar ik schrik van had.

Uiteindelijk heeft dit alles me er eerst toe aangezet om loopbaanbegeleider en life coach te worden: andere mensen helpen om keuzes te maken, een weg te vinden die voor jou past, ontdekken waar je gelukkig van wordt, jezelf te kunnen zijn en te durven zeggen wat je nodig hebt in plaats van anderen voortdurend te pleasen.

Vervolgens ben ik me gaan verdiepen in ernstiger problemen waar mensen mee worstelen: stress, burn-out, structurele slaapproblemen. Als erkend stress- en burn-out coach begeleid ik je op een professionele manier om deze problemen op te lossen.

Meer info vind je op mijn website.

Lees ook even de getuigenissen van mensen die ik hielp.

Achtergrond

 

Master in Management

Gecertificeerd Loopbaanbegeleider

Life Coach en Outplacementbegeleider

Erkend Stress- en Burn-Out Coach via VESB

Certificatie door de International Coaching Federation

Bijscholingen in HSP, NLP, Rouwverwerking.

Better Life Coach Origineel.png
Aanbod

Wenst u een afspraak te maken met Wim?

Tel: +32 474 76 03 99

Mail: wim@betterlifecoach.be

bottom of page