KINEA groeit!

Kinea wordt namelijk een Multidisciplinaire Praktijk waar wij onze patiënten een groter aanbod van zorg zullen kunnen aanbieden.

Onze doelstelling is om een praktijk te maken waar brede, kwalitatieve zorgverlening en betrokkenheid centraal staan.

Voor dit project zijn wij dus op zoek naar jou!

Daarom verhuren wij twee praktijkruimten

die geschikt zijn voor verschillende paramedische en niet-paramedische beroepen die willen meewerken aan onze visie!

 

 Wij zijn dus op zoek naar professionele en gedreven mensen met een brede kijk op het menselijk lichaam, die niet enkel de klacht van de patiënten willen aanpakken maar hen ook meer algemeen willen vooruithelpen op vlak van functionaliteit, activiteit en participatie. Door multidisciplinair samen te werken op één locatie verlaagt de drempel om een therapeut te benaderen uit een andere discipline en verhogen wij hiermee onze kwaliteit. 

Podologie

Psychologie

voedingsdeskunde

logopedie

Wie zoeken we?

Podoloog, voeding- en dieetdeskundige, diabeteseducator, psycholoog, psychotherapeut, logopedist, medisch pedicure, loopbaanbegeleider, vroedvrouw, verpleegkundige,...
 

Wat bieden wij aan? 

  • Een gemeubelde praktijkruimte volgens het "clean desk" principe.

  • Logistieke voorziening: verwarming, water, elektriciteit, draadloos internet, beveiliging, onderhoud van de ruimte.

  • Gemeenschappelijke delen: wachtruimte, kitchenette, uitgeruste oefenruimte, toilet.

  • Bereikbaarheid: openbaar vervoer vlakbij de praktijk, 2 gedeelde, private parkeerplaatsen en een veilige, private fietsstalling.

  • Nauwe samenwerking met andere disciplines door middel van teamvergaderingen en teambuilding.

  • Ruimte om je zelfstandige activiteit breder uit te bouwen en ondersteuning bij het uitbreiden van jouw netwerk.

  • Mogelijkheid om boekingen via ons online systeem te laten verlopen en patiëntendossiers te delen. Voor je inkomstenbeheer sta je zelf in.

  • Contract op basis van huur per dagdeel van maandag t.e.m. zaterdag (8-12u, 13-17u of 18-22u), met een minimum van twee dagdelen per week.

  • Periode huurcontract: voor onbepaalde duur met een minimum van 6 maanden. Wijzigingen kunnen ten allen tijde besproken worden.

  • En uiteraard toffe en gemotiveerde collega's!

 

 

 

 

Ben jij gemotiveerd om zelfstandig aan de slag te gaan en je praktijk uit te bouwen binnen een paramedische setting, dan ben jij wel de geschikte kandidaat.

Stuur vandaag nog jouw CV en motivatiebrief naar evydanneels@kinea.be en we nodigen jou spoedig uit voor een eerste kennismakingsgesprek.

Heb je al enige jaren ervaring of ben je nog maar pas afgestudeerd?

Iedereen is welkom!

In eerste plaats zijn wij op zoek naar bovenstaande vacatures daar deze het dichtst aanleunen bij onze huidige kinesitherapiepraktijk. Heb jij een ander interessevak, strookt jouw visie met die van ons en ben je op zoek naar een plek om jouw zaak verder uit te bouwen, dan kijken wij alvast uit naar een eerste kennismaking!

Ben jij een teamplayer met een hart voor al onze patiënten en wil je deel uitmaken van ons TOP-team? Stuur ons dan vandaag nog jouw gegevens en motivatiebrief elektronisch door.

We slaan de gegevens van sollicitanten op in een bestand met mogelijke kandidaten, zodat we hen ook in de toekomst nog kunnen contacteren m.b.t. interessante opportuniteiten. We houden deze gegevens maximaal 5 jaar bij, waarna we de gegevens uit onze bestanden verwijderen. Meer in ons privacybeleid.

 

 

KINEA is een project van Evy Danneels
in samenwerking met Frauke de Waard en Thomas Rubens


Voor alle info, contacteer ons op:

Tel: 09 225 80 11 - Mail: evydanneels@kinea.be