Praktische informatie

Afspraak maken

U kan bij ons een afspraak maken via verschillende wegen:

Dringende afspraak of nood aan een huisbezoek

Vind je geen geschikte plaats in de agenda, heb je een acuut probleem of nood aan een huisbezoek, neem dan telefonisch contact op met een van onze therapeuten.

​Huisbezoeken voor kinesitherapiebehandelingen worden aanvaard, afhankelijk van de drukte van de agenda, de locatie van het huisbezoek en de aard van de behandeling.

Openingsuren

Maandag:  08u00 - 22u00

Dinsdag:  08u00 - 20u30

Woensdag:  08u00 - 12u00

Donderdag:  08u00 - 22u00

Vrijdag:  08u00 - 19u00

Zaterdag: 10u00 - 13u00

Huisregels

Respect en omgangsvormen

De basisregel in onze praktijk is: respectvol met elkaar omgaan. We behandelen elkaar correct en zijn vriendelijk en beleefd.

Gelieve steeds tijdig aanwezig te zijn op uw afspraak. Indien u te laat bent kan de behandeling niet langer duren.

Een annulatie dienst steeds telefonisch of per mail te gebeuren uiterlijk 24u voor het plaatsvinden van de afspraak, zoniet zal de behandeling in rekening gebracht worden.

We discrimineren niet. Er is respect voor elkaars levensbeschouwing, gewoonten, waarden en normen, uiterlijk en opvattingen.

Kledij

Gelieve voor behandelingen bij onze kinesitherapeuten steeds comfortabele, sportieve kledij te dragen of mee te hebben. Dit maakt het behandeling en de oefentherapie een stuk gemakkelijker.

Tarieven

Kinesitherapie

Kinesitherapeuten Evy Danneels en Frauke de Waard zijn beiden gedeconventioneerde therapeuten sinds 2020. Zij volgen de tarieven die worden voorgelegd door de beroepsvereniging AXXON. Deze tarieven omvatten dan ook alle materialen en specialisaties. Er worden geen extra supplementen meer aangerekend. Indien u recht heeft op een verhoogde tegemoetkoming van uw mutualiteit, gelden nog steeds de tarieven die worden opgelegd door het Riziv. Een overzicht van deze tarieven en de terugbetaling kan u hier terugvinden.

Kinesitherapeut Thomas Rubens is een geconventioneerde therapeut. Hij volgt de tarieven die worden voorgelegd door het Riziv. Een overzicht van deze tarieven en de terugbetaling kan u hier terugvinden.

Betalen kan contant, met bancontact of via overschrijving.

Betalingen gebeuren telkens na 9á10 behandelingen.

Gelieve steeds te vermelden indien u reeds behandelingen gehad hebt bij een collega kinesitherapeut. Dit is van belang voor de administratie en voor uw terugbetaling via uw ziekenfonds.

In geval van financiële moeilijkheden, kan er gebruik gemaakt worden van het derde betalerssysteem.

Bij nalatigheid van betaling zijn wij verplicht de betaling te vorderen via gerechtelijke weg. Alle kosten zijn dan voor de wanbetaler.

Podologie

Podologisch biomechanische meting €70 (1-1,5u), dit bevat ook bespreken van behandelplan en verdere opvolging.
Een controle wordt ingepland na 2 maand ter evaluatie indien vereist, deze zit in de prijs van bovengenoemde consultatie inbegrepen.
Indien er besloten wordt om te starten met zooltherapie hangt dit af van het materiaal dat gebruikt wordt. 
Hierdoor is het niet mogelijk om een vaste richtprijs mee te geven.

Voor terugbetaling voorzien enkel Partena en de Liberale Mutualiteit een terugbetaling (2020).
Betalen is mogelijk contant of via mobile app (payconiq/bancontact app).

(Sport)dieetkunde

Voor algemene consultaties of consultaties voor sportvoeding worden volgende tarieven gehanteerd:

  • Intakegesprek (1u15): €60 / €80 (koppel)

  • Tweede consult (45min): €45 / €60 (koppel)

  • Vervolgconsult (30min): €30 / €45 (koppel)

Infosessies en workshops kunnen rond verschillende thema's gaan. Neem contact op met onze diëtiste Lara en zij werkt voor u een vrijblijvend voorstel op maat uit.

Bereikbaarheid

Met de auto

Adres: Tolhuislaan 204/1 te 9000 Gent
Via de Tolpoort (kruising binnenring R40 / Blaisantvest) kan u de Tolhuislaan onmiddellijk inrijden. Parkeren is mogelijk in de Tolhuislaan zelf of in een van de vele zijstraten. Een parkeermeter bevindt zich ter hoogte van Tolhuislaan 191, schuin rechtover de praktijk. U parkeert in een oranje zone.

Openbaar vervoer

Tramhaltes Tolpoort: Tramlijn 4

Bushaltes Tolpoort: Buslijn 5/8/52/53/54/55/57/65/68/69

Privacy - GDPR

We gaan zorgvuldig om met elkaars privacy. Therapeuten geven geen informatie over patiënten aan derden; dit loopt via de contactpersoon. Privacygevoelige gesprekken vinden plaats in een besloten ruimte. We praten niet over elkaar, maar met elkaar. We staan open voor gesprek, ook als het om moeilijke of lastige situaties gaat.

Onze privacyverklaring kan u hier terugvinden.

Contacteer ons

Kinea BVBA

Tolhuislaan 204/1

9000 Gent

Tel 09 225 80 11

Email info@kinea.be

Maak een afspraak

© 2020 by Kinea. Proudly created with Wix.com