top of page
Per

Praktische informatie

Afspraak maken

U kan bij ons een afspraak maken via verschillende wegen:

Kinesitherapie:

Podologie:

Osteopathie:

  • Telefonisch op het nummer +32 (0) 467 33 84 39

  • Via de online agenda

Loopbaanbegeleiding:

 

Dringende afspraak of nood aan een huisbezoek voor kinesitherapie

Vind je geen geschikte plaats in de agenda, heb je een acuut probleem of nood aan een huisbezoek, neem dan telefonisch contact op met een van onze therapeuten.

​Huisbezoeken voor kinesitherapiebehandelingen worden aanvaard, afhankelijk van de drukte van de agenda, de locatie van het huisbezoek en de aard van de behandeling.

Openingsuren

Maandag:     08u00 - 20u30

Dinsdag:       08u00 - 20u30

Woensdag:  08u00 - 19u00

Donderdag: 08u00 - 20u30

Vrijdag:          08u00 - 18u00

Huisregels

Respect en omgangsvormen

De basisregel in onze praktijk is: respectvol met elkaar omgaan. We behandelen elkaar correct en zijn vriendelijk en beleefd.

Gelieve steeds tijdig aanwezig te zijn op uw afspraak. Indien u te laat bent kan de behandeling niet langer duren.

Een annulatie dienst steeds telefonisch of per mail te gebeuren uiterlijk 12u voor het plaatsvinden van de afspraak, zoniet zal de behandeling in rekening gebracht worden.

We discrimineren niet. Er is respect voor elkaars levensbeschouwing, gewoonten, waarden en normen, uiterlijk en opvattingen.

Kledij

Gelieve voor behandelingen bij onze kinesitherapeuten steeds comfortabele, sportieve kledij te dragen of mee te hebben. Dit maakt het behandeling en de oefentherapie een stuk gemakkelijker.

Tarieven

Kinesitherapie

Al onze kinesisten zijn  gedeconventioneerde therapeuten. Zij volgen de tarieven die worden voorgelegd door de beroepsvereniging AXXON. Deze tarieven omvatten dan ook alle materialen en specialisaties. Er worden geen extra supplementen meer aangerekend. Indien u recht heeft op een verhoogde tegemoetkoming van uw mutualiteit, gelden nog steeds de tarieven die worden opgelegd door het Riziv. Een overzicht van deze tarieven en de terugbetaling kan u hier terugvinden.

Betalingen gebeuren telkens na elke behandeling. Betalen kan contant, met bancontact of via Payconiq.

Gelieve steeds te vermelden indien u reeds behandelingen gehad hebt bij een collega kinesitherapeut. Dit is van belang voor de administratie en voor uw terugbetaling via uw ziekenfonds.

In geval van financiële moeilijkheden, kan er gebruik gemaakt worden van het derde betalerssysteem.

Bij nalatigheid van betaling zijn wij verplicht de betaling te vorderen via gerechtelijke weg. Alle kosten zijn dan voor de wanbetaler.

Osteopathie

Intake - 60 min: 75 EUR

Vervolgconsult - 40 min: 60 EUR

Tarieven Coaching

Voor Loopbaanbegeleiding en Re-integratie na Burn-Out kan je wellicht gebruik maken van voordelige VDAB-loopbaancheques (slechts 40 € voor 4 uur + indien nodig nog eens 40 € voor 3 uur en 1 uur nazorg). Better Life Coach is lid van het door VDAB erkend loopbaancentrum Grow*lb.

Zoniet, en voor andere vormen van Coaching betaal je 70 € per uur. Je kan cash of via Payconiq betalen. Voor mensen met een basisinkomen is er een gereduceerd tarief.

In veel gevallen kan je je werkgever ook vragen jou de kosten voor coaching terug te betalen, of kan ik je werkgever rechtstreeks factureren. Ik leg je uit hoe je dit met je werkgever kan bespreken.

Bereikbaarheid

Met de auto

Adres: Tolhuislaan 204/1 te 9000 Gent
Via de Tolpoort (kruising binnenring R40 / Blaisantvest) kan u de Tolhuislaan onmiddellijk inrijden. Parkeren is mogelijk in de Tolhuislaan zelf of in een van de vele zijstraten. Een parkeermeter bevindt zich ter hoogte van Tolhuislaan 191, schuin rechtover de praktijk. U parkeert in een oranje zone.

Openbaar vervoer

Tramhaltes Tolpoort: Tramlijn 4

Bushaltes Tolpoort: Buslijn 5/8/52/53/54/55/57/65/68/69

Privacy - GDPR

We gaan zorgvuldig om met elkaars privacy. Therapeuten geven geen informatie over patiënten aan derden; dit loopt via de contactpersoon. Privacygevoelige gesprekken vinden plaats in een besloten ruimte. We praten niet over elkaar, maar met elkaar. We staan open voor gesprek, ook als het om moeilijke of lastige situaties gaat.

Onze privacyverklaring kan u hier terugvinden.

bottom of page