Praktische informatie

Afspraak maken

U kan bij ons een afspraak maken via verschillende wegen:

Dringende afspraak of nood aan een huisbezoek

Vind je geen geschikte plaats in de agenda, heb je een acuut probleem of nood aan een huisbezoek, neem dan telefonisch contact op met een van onze therapeuten.

​Huisbezoeken voor kinesitherapiebehandelingen worden aanvaard, afhankelijk van de drukte van de agenda, de locatie van het huisbezoek en de aard van de behandeling.

Openingsuren

Maandag:  08u00 - 20u00

Dinsdag:  08u00 - 20u30

Woensdag:  08u00 - 19u00

Donderdag:  08u00 - 20u00

Vrijdag:  08u00 - 19u00

Huisregels

Respect en omgangsvormen

De basisregel in onze praktijk is: respectvol met elkaar omgaan. We behandelen elkaar correct en zijn vriendelijk en beleefd.

Gelieve steeds tijdig aanwezig te zijn op uw afspraak. Indien u te laat bent kan de behandeling niet langer duren.

Een annulatie dienst steeds telefonisch of per mail te gebeuren uiterlijk 12u voor het plaatsvinden van de afspraak, zoniet zal de behandeling in rekening gebracht worden.

We discrimineren niet. Er is respect voor elkaars levensbeschouwing, gewoonten, waarden en normen, uiterlijk en opvattingen.

Kledij

Gelieve voor behandelingen bij onze kinesitherapeuten steeds comfortabele, sportieve kledij te dragen of mee te hebben. Dit maakt het behandeling en de oefentherapie een stuk gemakkelijker.

Tarieven

Kinesitherapie

Kinesitherapeuten Evy Danneels en Frauke de Waard zijn  gedeconventioneerde therapeuten sinds 2020. Zij volgen de tarieven die worden voorgelegd door de beroepsvereniging AXXON. Deze tarieven omvatten dan ook alle materialen en specialisaties. Er worden geen extra supplementen meer aangerekend. Indien u recht heeft op een verhoogde tegemoetkoming van uw mutualiteit, gelden nog steeds de tarieven die worden opgelegd door het Riziv. Een overzicht van deze tarieven en de terugbetaling kan u hier terugvinden.

Kinesitherapeuten Thomas Rubens en Andreas Rijckaert zijn geconventioneerde therapeuten. Zij volgen  de tarieven die worden voorgelegd door het Riziv. Een overzicht van deze tarieven en de terugbetaling kan u hier terugvinden.

Betalingen gebeuren telkens na elke behandelingBetalen kan contant, met bancontact of via Payconiq.

Gelieve steeds te vermelden indien u reeds behandelingen gehad hebt bij een collega kinesitherapeut. Dit is van belang voor de administratie en voor uw terugbetaling via uw ziekenfonds.

In geval van financiële moeilijkheden, kan er gebruik gemaakt worden van het derde betalerssysteem.

Bij nalatigheid van betaling zijn wij verplicht de betaling te vorderen via gerechtelijke weg. Alle kosten zijn dan voor de wanbetaler.

Psychologische Consulent - Toegepaste psychologie

Voor een intakegesprek (45min) betaalt u 40 EUR.

Voor een vervolggesprek (60min) betaalt u 45 EUR.

Betalingen gebeuren telkens op het eind van elke sessieBetalen kan contant of via Payconiq.
 

Bereikbaarheid

Met de auto

Adres: Tolhuislaan 204/1 te 9000 Gent
Via de Tolpoort (kruising binnenring R40 / Blaisantvest) kan u de Tolhuislaan onmiddellijk inrijden. Parkeren is mogelijk in de Tolhuislaan zelf of in een van de vele zijstraten. Een parkeermeter bevindt zich ter hoogte van Tolhuislaan 191, schuin rechtover de praktijk. U parkeert in een oranje zone.

Openbaar vervoer

Tramhaltes Tolpoort: Tramlijn 4

Bushaltes Tolpoort: Buslijn 5/8/52/53/54/55/57/65/68/69

Privacy - GDPR

We gaan zorgvuldig om met elkaars privacy. Therapeuten geven geen informatie over patiënten aan derden; dit loopt via de contactpersoon. Privacygevoelige gesprekken vinden plaats in een besloten ruimte. We praten niet over elkaar, maar met elkaar. We staan open voor gesprek, ook als het om moeilijke of lastige situaties gaat.

Onze privacyverklaring kan u hier terugvinden.