top of page
kine gent

Ryckewaert Raf

Kinesitherapeut

Mijn naam is Raf en mijn aloude passie voor bewegen vertaalde zich in een master kinesitherapie enkele jaren terug. De laatste jaren is mijn visie op gezondheid echter verder uitgebreid naar een holistische aanpak en de diepe overtuiging dat de hoeksteen van zelfontwikkeling begint bij gezondheid: een gezonde geest in een gezond lichaam is niet voor niets de spreuk van Kinea. Meer nog, gezondheid is een samenspel van vele factoren o.a. het fysieke, sociale, mentale, spirituele, omgeving en emotionele.

Raf Ryckerwaert, kine gent

Achtergrond

Master of Science in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de Universiteit Gent (2020), met een specialisatie in de musculoskeletale kinesitherapie.

Bijscholingen

- Cursus acupressuur, Centrum voor Avondonderwijs (2020)

- Osteopathie, IAO Campus Dampoort - Buckinghamshure New University (2020-2022)

- Basiscursus Dry Needling, Trigger (2023)

Meer over mij

Om ons van onze beste kant te laten zien en te kunnen genieten van al het moois in de wereld, moeten we zorg dragen voor de balans. Kinesitherapie is genezen door bewegen, maar in onze sessies zullen we ook aandacht besteden aan de mens in zijn geheel. Samen bouwen we aan een strategie naar jouw doel: revalidatie,, blessure preventie, pijn reductie, bewegingsvrijheid, stress reductie, veerkracht en vitaliteit.


Met deze holistische visie, zal ik trachten met jouw eigen krachten aan de slag te gaan. Succes begint bij motivatie. Indien nodig, staan we hier gerust ook nog samen even bij stil. Wie ben je? Wat wil je bereiken? Ik zal jou niet genezen maar hoop je doelen samen te kunnen formuleren en hierbij te coachen.


Ik kijk uit naar onze samenwerking.


Tot dan!

bottom of page