top of page

Maak kennis met Kenan! Onze podoloog

Hallo, ik ben Kenan Öfkeli en werk als podoloog bij Kinea sinds maart 2023.


Als fervente voetballer ben ik altijd bewust geweest hoe belangrijk een goede statiek en verzorging van de voeten is. Dat motiveerde mij om na mijn opleiding lichamelijk onderwijs me bij te scholen om een erkend podoloog te worden.


Behandelingsmogelijkheden zijn o.a:

          

  • Instrumentele behandeling (medische pedicure)

  • Podologisch onderzoek & functionele (sport)zooltherapie

  • (Sport)schoenadvies

  • Screening bij specifieke doelgroepen

               

Zoals hierboven vermeld, houd ik me ook bezig met de behandeling van huid- en nagelaandoeningen, eelt en likdoorns, ingegroeide nagels, etc. Naast instrumentele behandelingen, afhankelijk van de klachten, kunnen extra toepassingen worden uitgevoerd.


Ook voor steunzooltherapie kan je bij mij terecht. Na een uitgebreid podologisch onderzoek waaruit blijkt dat de positie van de voet en/ of voetfunctie invloed heeft op de klachten ter hoogte van de rug en/ of het onderste lidmaat (knie, enkel en voet), wordt een voetafdruk genomen. Op deze manier zijn de zolen specifiek op maat gemaakt en wordt er een zoolconcept opgesteld in functie van de noden. Daarna wordt een schoeninspectie uitgevoerd en schoenadvies meegegeven.

Zooltherapie kan tevens worden gecombineerd met andere paramedische disciplines zoals kinesitherapie, osteopathie,… om een maximaal resultaat te bereiken, ideaal dus in deze multidisciplinaire praktijk.


In het kader van preventie worden er ook screenings uitgevoerd, dit om mogelijke klachten vroegtijdig op te sporen. Zo kunnen er bij diabetici en reumapatiënten risico’s op wondjes voorkomen. Bij kinderen kunnen er op tijd afwijkingen worden vastgesteld en behandeld. Tevens kunnen chronische klachten bij sporters worden verholpen om de sportbeoefening te optimaliseren.


Contact

Voor vragen of afspraken kan u mij steeds contacteren via onderstaand gsm- nummer of e-mail adres. Huisbezoeken zijn indien gemotiveerd ook mogelijk.

M
28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page