top of page

Maak kennis met Tom! Onze osteopaat!

Bijgewerkt op: 17 jan.

Naast zijn achtergrond als therapeut binnen de sportwereld, van amateurs tot topsporters, heeft Tom zich voornamelijk verdiept in de waarom-vraag van steeds terugkerende klachten.Hiervoor schoolde hij zich de afgelopen jaren via verschillende opleidingen bij in applied kinesiology dat hij gebruikt als diagnostisch tool in de praktijk om te achterhalen waar de precieze oorzaak van de klacht ligt.

Ons bewegingsstelsel (spieren, botten, gewrichten,…) werkt vaak ten dienste van ons immuunsysteem en ons brein en komt hierdoor vaak in de problemen met spier-, bot-, of gewrichtsproblemen als gevolg.

Het is Tom zijn ultieme doel om het brein en immuunsysteem tot rust te brengen en zo de vicieuze cirkel, die uw klachten in stand houdt, te doorbreken.


Osteopathie is een holistische onderzoeks- en behandelmethode met als uitgangspunt het zelfhelend vermogen van het lichaam te optimaliseren.

Hiervoor gaat een osteopaat op zoek naar bewegingsverliezen van een of meerdere weefsels (het bewegingsstelsel, de organen en/of het zenuwstelsel) die kunnen leiden tot het ontstaan van een brede waaier aan klachten.

Deze bewegingsverliezen zijn meestal te vinden op een andere plaats dan de plaats van de pijn, waar meestal zelfs geen klachten ervaren worden.Het symptoom is met andere woorden zelden het echte probleem.


Heb je vragen dan kan je Tom telefonisch bereiken op het nummer +32 467 33 84 39

Indien je wenst een afspraak te maken kan dit telefonisch of via onze online agenda.
77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page