top of page

Maak kennis met onze nieuwe kinesitherapeut, Raf!

Hallo allemaal!

We zijn verheugd om een nieuwe toevoeging aan ons team voor te stellen: Raf Ryckewaert, een gepassioneerde kinesitherapeut met een holistische kijk op gezondheid. Laten we meer te weten komen over Raf en wat hem drijft.


Over Raf:

Mijn naam is Raf en enkele jaren geleden vertaalde mijn aloude passie voor bewegen zich in een master kinesitherapie. Door de jaren heen is mijn visie op gezondheid echter gegroeid naar een holistische aanpak. Ik geloof sterk dat de hoeksteen van zelfontwikkeling begint bij gezondheid: een gezonde geest in een gezond lichaam, zoals het spreekwoord van Kinea zegt. Gezondheid omvat vele factoren, waaronder het fysieke, sociale, mentale, spirituele, omgevings- en emotionele aspect.


Achtergrond:

  • Master of Science in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de Universiteit Gent (2020), met een specialisatie in musculoskeletale kinesitherapie.

Bijscholingen:

  • Cursus acupressuur, Centrum voor Avondonderwijs (2020).

  • Osteopathie, IAO Campus Dampoort - Buckinghamshure New University (2020-2022).

  • Basiscursus Dry Needling, Trigger (2023).


Onze Filosofie:

Om ons van onze beste kant te laten zien en te kunnen genieten van al het moois in de wereld, moeten we zorg dragen voor de balans. Kinesitherapie is genezen door bewegen, maar in onze sessies zullen we ook aandacht besteden aan de mens in zijn geheel. Samen bouwen we aan een strategie naar jouw doel: revalidatie, blessure preventie, pijn reductie, bewegingsvrijheid, stress reductie, veerkracht en vitaliteit.


Onze Aanpak:

Met mijn holistische visie zal ik trachten met jouw eigen krachten aan de slag te gaan. Succes begint bij motivatie. Indien nodig, staan we hier gerust ook nog samen even bij stil. Wie ben je? Wat wil je bereiken? Ik zal jou niet genezen maar hoop je doelen samen te kunnen formuleren en hierbij te coachen.


Ik kijk uit naar onze samenwerking. Tot dan!

Voor een afspraak met Raf Ryckerwaert kan je een kijkje nemen in onze online agenda, of kan je telefonisch contact opnemen op het nummer 0471 51 24 82.


Kinea Gent51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page