top of page

UPDATE Covid-19 | 16.04.2020

Beste patiënten,


Gisteren, 15 april 2020, heeft de Nationale Veiligheidsraad beslist dat de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, nogmaals worden verlengd tot en met zondag 3 mei 2020. Dit is een extra verlenging van 2 weken. De praktijk zal dus bijgevolg gesloten blijven voor alle niet-dringende behandelingen.

Via mail, telefoon, videoconsult en gepersonaliseerde oefenprogramma’s willen wij de continuïteit van de kinesitherapeutische zorg blijven garanderen. Het is dan misschien moeilijk om jullie manueel te ondersteunen, via tips en oefeningen kunnen we toch heel wat betekenen voor jullie.

Telefonische en videoconsulten worden ook nog steeds volledig terugbetaald door de mutualiteit. Voor deze oefenschema's (en videoconsulting) werken wij via Physitrack en Physiapp (zie update 01.04.2020 voor meer info).


Indien u met een dringende hulpvraag zit of patiënten waarbij de manuele behandeling geen extra twee weken meer kan wachten, zullen wij in onderling overleg bekijken of een behandeling in de praktijk, onder strikte voorzorg- en beschermingsmaatregelen, mogelijk is.

U kan hiervoor telefonisch contact opnemen met ons via 09 225 80 11 of via info@kinea.be.


In tussentijd, blijf vooral bewegen en houd u allen gezond! Hopelijk tot snel!Het Kinea-team

29 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Toffe site.

Bedankt voor de update.

Like
bottom of page